Normal_duxxie_digitalisering_zorg

Duxxie.nl wordt vaak gezien als een leverancier van zorghulpmiddelen. De verwarring is begrijpelijk, zeker als je nog niet eerder van duxxie.nl hebt gehoord.

Door Erik Melis

Een zorghulpmiddelen platform, wat is dat?

Duxxie.nl is een oplossing voor het ingewikkelde proces dat het regelen van hulp- en zorghulpmiddelen is. Een ondoorzichtige markt, veel spelers, allerlei financieringsvormen. Een zoekplaatje voor hulpbehoevenden en hulpverleners. Het kost tijd, en veel gaat via de telefoon. Wij snappen wel dat jij als zorgprofessional of mantelzorger de kluts kwijt raakt met al die spelers en regeltjes!
 
Dat er veel verschillende verzekeringen zijn, de wetgeving voortdurend verandert en leveranciers gefragmenteerd zijn, hoeft niet te betekenen dat het voor de klant ook ingewikkeld moet zijn om iets te regelen.
 
Op duxxie.nl worden alle zorgleveranciers samengebracht onder één platform. Op die manier hoef je maar naar één plek voor al je zorghulpmiddelen. Duxxie.nl willen het voor de zorgprofessional en mantelzorger makkelijk maken. De bestelling gaat direct via duxxie.nl, maar de zorghulpmiddelen worden nog gewoon bezorgde door de vertrouwde leverancier. Duxxie.nl zet de bestelling dus door naar de zorg leverancier. Ook houdt duxxie.nl in de gaten of de bestelling goed wordt opgevolgd Zo bespaart dat de zorgprofessional of mantelzorger tijd die nu besteed wordt aan vergelijken en kiezen van zorghulpmiddelen en -leveranciers. 
 
 
Duxxie platform zorghulpmiddelen

Vertrouwde levering

Duxxie.nl houdt zelf geen zorghulpmiddelen op voorraad. Deze laten zij bij de leverancier. Zodra de leverancier de bestelling van duxxie.nl ontvangt, gaan zij de levering voor in gang zetten. De bestelling wordt direct volledig geautomatiseerd doorgezet naar de zorgleverancier. Duxxie.nl heeft daarnaats dagelijks contact met de zorgleveranciers om ervoor te zorgen dat de bestelling goed wordt doorgezet en tijdig wordt geleverd. Zo hoeft de zorgprofessional of mantelzorger niet lang te wachten op zijn bestelling en hebben zij vaak al de volgende werkdag de juiste zorghulpmiddelen. Dit kan echter verschillen per leverancier.
 
Het maakt dus niet uit of jij een wijkverpleegkundige bent, een kraamverzorgster, een transferverpleegkundige of een mantelzorger. Iedereen kan zijn bestelling doen via duxxie.nl. Lees hier het originele blogartikel op duxxie.nl.