NZG Lily van Dijken

Normal_lily_monori_van_dijken

Biografie

Hallo, ik ben Lily van Dijken en sinds 1999 schoonheidsspecialiste. Op dit moment ben ik werkzaam als welzijnsspecialist in de omgeving Utrecht. Ik vind het belangrijk om volledige aandacht te geven aan patiënten en mantelzorgers en sta voor een positief welzijn voor iedereen. Dit doe ik nu door middel van wellness behandelingen. Ik werk naast een salon, waar patiënten en mantelzorgers naartoe kunnen komen, ook bij mensen thuis of in zorginstellingen. In samenwerking met de Poli Ondersteuning bij Kanker in het UMC Utrecht Cancer Centrum geef ik net dat stukje positieve energie waar diegene behoefte aan heeft. Voor in de toekomst ben ik altijd op zoek naar uitdagingen zoals de uitbreiding van mijn bedrijf en samenwerken met meerdere zorginstellingen. Want zoals eerder gezegd, samen zorgen we voor een beter welzijn.

Passies

Ik schrijf graag korte en lange verhalen en zet het gevoel van mensen om in poëzie. Ik draag graag gedichten voor en doe verder aan hardlopen, kickboksen, koken en ik houd van taarten bakken.

Schrijft over

Eigen ervaringen met patiënten. Ik ben persoonlijk geraakt door wat je voor iemand kan betekenen die ziek is of de zorgen heeft over iemand die ziek is. Mijn eigen ervaring is wat ik extra heb kunnen betekenen voor de vader van een vriendin van mij, hij had longkanker en is helaas overleden. Massages verlichtte zijn pijn en de aandacht gaf hem de vrijheid zijn verhaal kwijt te kunnen of de afleiding te geven waar hij behoefte aan had. Door te schrijven over deze ervaringen, hoop ik op een stukje bewustwording en geef ik het geluid van een positief welzijn van de patiënt of de mantelzorger.

Meer info? Check de Website

NZG Recente columns van Lily van Dijken