NZG Tanja Verstappen

Normal_tanja_a

Biografie

Na een carrière in het onderwijs ben ik in 2010 samen met mijn partner een gezinshuis gestart. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot een middelgrote zorgorganisatie waar we zorgen voor een kleine 90 mensen op tot nu toe drie locaties. We zijn nog steeds een platte organisatie waardoor je ook als bestuurder de mensen kent. De ruim 70 medewerkers die bij ons werken doen hun werk vanuit dezelfde passie als die wij altijd hebben gehad. Kwetsbare mensen ruimte geven voor wie zij zijn, vanuit gelijkwaardigheid en ontspanning op een onvoorwaardelijke manier naast elkaar staan. Ons DNA heeft een enorme aantrekkingskracht voor zowel bewoners als medewerkers. Je bent bij ons thuis!

Passies

Mijn grootste passie is een richtingaanwijzer zijn voor mensen die op zoek zijn naar zichzelf. De basis van deze passie heb ik gevonden in de non-dualiteit. Vanuit het grote geheel kun je ervaren dat er geen jij en ik bestaat, slechts een grote diversiteit aan verschijningsvormen, elk met hun eigen kwaliteiten. Hierin is een enorme vrijheid te vinden die bijdraagt aan ontspanning en welzijn. Ik leef dit voor als mens, moeder, bestuurder, trainer en verteller.

Schrijft over

Ik schrijf over zorg maar ook over mijn passies zoals de natuur en bewustwording. Meer blogs van mij zijn te vinden op www.Tanjaverstappen.nl

Meer info? Check de Website

NZG Recente columns van Tanja Verstappen