Normal_normal_de_bende_van_ellende

Onlangs verscheen het prentenboek De Bende van Ellende. Een boek voor kinderen waarmee verlies, en alles wat eromheen gebeurt, bespreekbaar wordt gemaakt. Een waardevol boek voor ouders en kinderen om over verlies en verdriet te praten. In samenwerking met Uitgeverij Leessst mogen wij twee exemplaren van De Bende van Ellende weggeven. 

Wil je kans maken op het exemplaar van dit boek? Ga dan naar onze Facebookpagina en reageer daar onder ons bericht. Meer hoef je niet te doen! Op woensdag 15 december maken wij de winnaars bekend.

Over De Bende van Ellende

Aan de hand van Vos maken lezertjes kennis met De bende van ellende. Een boek waarin gevoelens over verdriet en verlies bespreekbaar worden gemaakt. De bende van ellende is een magische vriendenclub die je veilig laat voelen en klaar staat voor alle leden, maar waar niemand bij wil horen. Het clubhuis zit in een groot huis op een heuvel in het wilde woud. Op een dag hoort Vos ook bij De bende van ellende omdat hij, net als alle andere clubleden, zijn overleden vader zo ontzettend mist. De bende zorgt ervoor dat Vos zich een stuk minder alleen voelt.

Het boek is uitgegeven door Uitgeverij Leessst. Wil je prentenboek nu al hebben? Hij is voor 19,95 te koop op de site van Leessst.

Door: Nationale Zorggids