Kortingscode hrm in de zorg

Maak gebruik van onze kortingscode en betaal 75 euro minder voor deelname aan het congres HRM in de Zorg (alleen non-profit)! Dat is maar liefst een korting van 25%! Je neemt dan deel voor slechts 220 euro. Plus je mag gratis twee personen extra meenemen. Je kan je nu gemakkelijk via deze link aanmelden met kortingscode NZGDCT75Z. 

Al 11 jaar lang is HRM in de Zorg het platform voor HR-, directie- en lijnmanagers. Jaarlijks komen er zo’n 350 bezoekers langs om te praten over HR in de zorgsector. 

Vakmanschap – vertrouwen – veerkracht

Tijdens dit congres wordt volop gesproken over de transformatie die in de zorg gaande is. HR is dan ook harder nodig dan ooit. HR draait daarbij nu om vakmanschap, vertrouwen en veerkracht. Drie punten die dit jaar tijdens HRM in de Zorg dan ook centraal staan. Kom je ook op dinsdag 19 september 2017? Er zijn keynotespeakers, praktijkcases, workshops en er is een informatiemarkt.

Met 25% korting naar HRM in de Zorg

We hebben nu een exclusieve korting voor je bedongen. Kreeg je vorig jaar €50,- korting, nu is dat maar liefst €75,- geworden. Kom daardoor met 2 of 3 personen voor slechts 220 euro (non-profit) naar dit boeiende congres. De kortingscode die je op de aanmeldpagina kan gebruiken is: NZGDCT75Z.

Bekijk hier het programma van HRM in de Zorg of meld je aan voor het congres. (Bij het aanmeldformulier vink je 'ik heb een kortingscode' aan, en vul je de code NZGDCT75Z in.) 
 

Door: Redactie Nationale Zorggids