Logo_dag_vd_verpleging_week_18_1200x1200_px_v1kopie

Als Nationale Zorggids hebben wij samen met VVV Nederland, net als ongetwijfeld iedereen in Nederland, diep respect voor alle zorgmedewerkers die zich met hart en ziel nog steeds inzetten voor onze gezondheid. Dagelijks berichten wij over de vaak buitenproportionele prestaties die zij leveren in de strijd tegen het coronavirus. Zij verdienen onze grote waardering en dankbaarheid. Altijd al natuurlijk, maar zeker nu wij al ruim een jaar verder zijn, willen wij nog steeds de  zorgtoppers een extra een hart onder de riem te steken.

VVV Nederland deelt die dankbaarheid. Daarom verloten we vanaf maandag 3 mei 2021 elke dag een VVV Cadeaukaart ter waarde van €25 onder de zorgverleners die volgens onze lezers wel een digitaal schouderklopje verdienen. De actie loopt tot en met vrijdag 14 mei 2021. Dus ken jij een zorgtopper die je een hart onder de riem wil steken, lees dan snel hoe je mee kunt doen aan deze actie!

Hoe werkt deze winactie?

Je kunt meedoen aan de winactie door naar onze Facebook-pagina te gaan en alle zorgverleners die je kent onder het bericht te taggen. Daarmee bedoelen we dus álle medewerkers in de zorg. Van de mensen die in de frontline van de IC's werken tot de virologen, verplegers, managers en planners. En laten we ook zeker niet de begeleiders en verzorgers in de thuiszorg, verpleeghuiszorg, jeugdzorg, ggz en gehandicaptenzorg vergeten die zo goed en zo kwaad als het gaat, nog steeds vol liefde zorg verlenen aan de mensen die dat nodig hebben.
Welke zorgtopper verdient volgens jou een digitaal schouderklopje? Taggen maar en geef op deze manier een digitaal applaus aan al onze toppers in de zorg!

Door: VVV Cadeaukaarten / Nationale Zorggids